Service periferice, service, service software, service it, service calculatoare, periferice

Home Portofoliu Comanda on-line Articole Legislatie contabila Contact
E-mail:office@tvsoft.ro service periferice service software service it service calculatoare periferice   English

Software financiar-contabil


Software online


Service Calculatoare

Servicii software&hardware dispozitive periferice *


     service periferice service software service it service calculatoare periferice      SERVICE PERIFERICE

    Evaluare si diagnostic
        Sunt foarte diverse cauzele care pot afecta buna functionare a echipamentelor periferice sistemului dv de calcul, incepand de la instalarea corecta a echipamentului, pana la defectiunea tehnica a acestuia. O evaluare si diagnosticare corecta a defectiunii echipamentelor periferice va poate scuti de multe probleme ulterioare.

    Desprafuire
        Ca si sistemele de calcul si echipamentele periferice trebuiesc desprafuite periodic, in conditiile in care unele dintre aceste echipamente periferice se dovedesc a fi chiar mai sensibile la praf si pot functiona defecuos din cauza acumularii acestuia.

    Incarcare cartuse
        Este recomandabil a se tine seama de consumabilele folosite la echipamentele periferice, avand in vedere ca prin calitatea acestora se poate prelungi sau scurta durata de functionare a echipamentelor respective. Cartusele imprimantelor se dovedesc a fi sensibile la modul de incarcare, la tusul folosit, precum si la multi alti factori, ceea ce demonstreaza ca apelul la specialisti este de dorit in cazul acestor operatiuni.

* Momentan, acest serviciu este disponibil numai in Iasi.

          PRETURI MANOPERE PERIFERICE

Denumire serviciu Pret
(RON cu TVA)
Deplasare la sediul/domiciliul clientului (pretul afisat se aplica pentru orasul Iasi ; in afara orasului, pretul deplasarii depinde de distanta) 10
Diagnosticare echipament periferic si identificare problema 0
Desprafuire/curatare 20
Instalare drivere echipamente periferice 5/periferic
Incarcari cartuse (intermediere) suna!
Alte configuratii la cerere suna!


     Responsabilitatea privind licentierea programelor utilizate revine clientului !

     NOTA:
       service periferice service software service it service calculatoare periferice   Pentru a remedia probleme tehnice usor de rezolvat si a evita astfel intarzieri in activitatea firmei d-voastra, va punem la dispozitie suport tehnic prin telefon sau email între orele 9 - 18, gratuit pentru clientii TV SOFT
       service periferice service software service it service calculatoare periferice   Daca problemele nu poat fi remediate pe loc, rezolvarea se va face la sediul nostru.
       service periferice service software service it service calculatoare periferice   Pentru detalii privind preturile serviciilor noastre va rugam sa ne contactati.
       service periferice service software service it service calculatoare periferice   Timpul maxim de raspuns pt. interventie este de 2 ore.
       service periferice service software service it service calculatoare periferice   TV SOFT garanteza confidentialitatea tuturor datelor clientului, inclusiv a configuratiilor sistemelor ce fac obiectul contractelor si interventiilor sale.

Copyright 2019 @
Contabilitate